Boli

#campuri electromagnetice #hipersensibilitate eletromagnetica #boli rare #intoleranta #Boli rare in lume

Boli rare: Afla povestea barbatului pe care tehnologia il poate ucide in orice moment!

Peter Lloyd este un barbat de 42 de ani din Tara Galilor condamnat sa traiasca exact ca in epoca primitiva: fara lumina, fara televizor, frigider, telefoane si alte obiecte care necesita conectarea la o sursa de electricitate. Barbatul sufera de hipersensibilitate eletromagnetica, o boala rara care ii pune in pericol viata in orice moment!

Hipersensibilitatea electromagnetica, boala dusman cu tehnologia

Intr-o epoca in care tehnologia este in continua dezvoltare si a patruns in toate domeniile vietii noastre, ideea de a trai fara telefoane, calculatoare, obiecte electrocasnice sau chiar electricitate pare de neconceput.

Nu si in cazul in care suferi de hipersensibilitate electromagnetica, o maladie rara caracterizata prin intoleranta la campuri electromagnetice si care afecteaza intre 1.5 si 2% din populatia globului.

Este si cazul galezului Peter Lloyd, care este izolat intr-o casa ale carei dotari dateaza de pe vremea de dinaintea inventarii electricitatii. Nu poate iesi din casa, intrucat campurile electromagnetice ale releurilor de telefoane si gadgeturile folosite de cei din trafic ii declanseaza simptome ingrozitoare - ameteli, stari de lesin, dureri de cap severe etc.

Galezul a manifestat primele simptome la varsta de 25 de ani. Acesta statea in fata calculatorului, cand brusc, a inceput sa simta dureri severe de cap, vederea i s-a incetosat, iar ametelile l-au facut sa isi piarda controlul.

Condamnat sa traiasca pentru totdeauna intre patru pereti

Barbatul si-a adaptat locuinta in care traieste conditiei lui: foloseste lumanari pentru a ilumina casa si o plita de gaze pentru a gati si pentru a incalzi apa. Nu are televizor, radio sau alt aparat electronic ori electrocasnic. Potrivit declaratiilor acestuia, nu face altceva decat sa stea tintuit in pat si sa citeasca. Barbatul citeste peste 100 de carti pe an, la lumina lumanarii.

Barbatul traieste complet izolat de tot ce inseamna tehnologie moderna. Persoanele care il viziteaza sunt nevoite sa isi lase telefoanele si ceasurile afara, inainte de a intra in casa, pentru a nu-i declansa simptomele ingrozitoare.

Sursa foto: newsbomb.gr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului