Boli

#boli ciudate #marte #boli rare # boli bizare #boris #Boriska

Boli bizare: Povestea uimitoare a baiatului care sustine ca a trait pe Marte

Boris sau Boriska este un adolcescent rus in varsta de 18 ani. Desi pare un copil obisnuit la prima vedere, Boris are o poveste socanta, care a uimit pe toata lumea. Inca de la nastere, adolescentul a fost un bebelus special, dupa cum sustin parintii baiatului.

La opt luni formula fraze coerente

Mama lui Boris, Nadejda Kipriyanovich, a povestit ca venirea pe lume a micutului a fost una destul de ciudata si inca de la inceput si-a dat seama ca fiul sau este cu totul special.

"Totul s-a intamplat atat de repede, nici macar nu am simtit vreo durere. Cand mi-au aratat copilul, acesta se uita la mine cu o privire de adult. Ca medic, stiam ca bebelusii nu-si pot concentra privirea asupra obiectelor. Cu toate acestea, micutul meu copil se uita la mine cu ochii lui mari si caprui".

Imediat dupa acest moment, mama lui Boris a observat noi ciudatenii. Fiul sau a rostit primul cuvant la doar patru luni, iar la opt luni deja facea fraze complexe. La un an si jumatate, Boris putea citi cu usurinta titlurile ziarelor. La doi ani, el a inceput sa deseneze si sa picteze. Deoarece se dezvolta foarte rapid, mama sa l-a dat la gradinita, iar profesorii de aici au constatat si ei destul de repede ca micutul avea o inteligenta sclipitoare si o memorie de elefant.

Pasionat de Univers de la varsta de 3 ani

La doar trei ani, Boris avea sa isi uimeasca parintii din nou. La aceasta varsta, micutul a inceput sa le vorbeasca parintilor despre Univers.

"El putea numi toate planetele sistemului solar, chiar si satelitii lor, nume si numar de galaxii. La inceput a fost foarte infricosator, m-am gandit ca fiul meu era iesit din minti, dar apoi am decis sa verific daca aceste nume exista cu adevarat. Am luat cateva carti de astronomie si am fost socata sa aflu ca baiatul stia foarte multe despre aceasta stiinta", de marturisit mama lui Boris.

Boris poate sa prevada dezastre

Capacitatile paranormale ale lui Boris nu s-au oprit insa aici. El le vorbea localncilor din orasul natal despre civilizatiile extraterestre, despre preistorie sau despre clima viitorului. De asemenea, Boris putea sa vada pacatele oamenilor.

"Cand s-a scufundat submarinul Kursk, avea dureri peste tot. El a suferit in timpul luarii de ostatici de la Beslan, a refuzat sa mearga la scoala in zilele acelui atac oribil", a marturisit mama lui Boris.

Boris, un copil indigo

Boris sustinea la un moment dat ca el a trait chiar pe Marte. Toate aceste marturisiri pe care le facea tanarul ii socau si mai tare pe parintii acestia. Povestea lui Boris a fost rapid raspandita, iar cercetatorii rusi au fost si ei atrasi de puterile paranoramele ale tanarului.

Profesorul rus Lugovenko a dezvaluit ca Boris este un "copil indigo" si ca acestia se gasesc pe toate continentele lumii. Cu ajutorul unor dispozitive speciale, oamenii de stiinta incearca acum sa masoare abilitatile extrasenzoriale ale acestor persoane.

"Boriska este unul dintre ei. Multi au spirale ADN modificate, care le dau un sistem imunitar incredibil de puternic, putand invinge chiar si SIDA. Am intalnit astfel de copii in China, India, Vietnam si asa mai departe", a declarat cercetatorul rus.

Speriati de povestile copilului lor, parintii s-au dus cu Boris la medici si cercetatori. In ultima perioada, tanarul vorbea despre viata pe Marte, despre civilizatia lemuriana sau despre orasele megalitice ale martienilor.

Cand l-am prezentat pe baiatul nostru mai multor oameni de stiinta din diferite domenii, inclusiv ufologi, astronomi si istorici, toti au fost de acord ca ar fi imposibil ca el sa inventeze toate acele povesti. Boriska folosea limbi straine si termeni stiintifici, despre care spunea ca sunt de obicei folositi de catre specialistii care studiaza aceasta sau cealalta stiinta particulara", a declarat mama lui Boris.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare