Boli

#picaturi ochi #lacrimi artificiale #ochi uscati #ochi

Ameliorarea ochiului uscat, la o picatura distanta

Ochiul uscat este o afectiune oculara care apare atunci cand echilibrul filmului lacrimal este afectat: lacrimile se evapora prea repede, ceea ce duce la crearea unor zone uscate generatoare de disconfort.

Frecvent confundat cu alergiile, ochiul uscat ramane nediagnosticat si poate duce la complicatii pe termen lung daca nu este tratat. Deseori, o varietate de factori combinati contribuie la aparitia ochiului uscat: varsta, unele medicamente, utilizarea lentilelor de contact, clipitul rar, lucrul intens la computer.

Captivi in fata monitorului

Clipitul insuficient, pauzele rare, privitul unui ecran de computer pentru o perioada lunga de timp afecteaza vederea, iar ochii devin sensibili la lumina, incetosati, uscati sau rosii.

De aceea este important sa clipiti mai des, sa va odihniti ochii, sa mancati mai mult peste, sa tratati alte afectiuni pe care le aveti, sa va hidratati corect.

Systane Ultra picaturi oftalmice lubrifiante, efectul puternic al hidratarii

Atunci cand nu se produc suficiente lacrimi sau se evapora prea repede, ochiul devine uscat si iritat. Lacrimile artificiale Systane Ultra se adapteaza pH-ul individual al filmului lacrimal, amelioreaza simptomele ochiului uscat si ofera ochilor protectie indelungata. Systane Ultra ajuta regenerarea suprafetei oculare afectate si asigura protectie indelungata, pentru un confort prelungit.

Systane Ultra se poate utiliza ori de cate ori este nevoie, pe parcursul intregii zile, chiar si in timpul purtarii de lentile de contact. Produsul poate fi utilizat si inainte de sau dupa indepartarea lentilelor de contact.

Protectie extinsa inseamna ca ochii se simt confortabil mai mult timp, cu mai putine administrari. Systane Ultra este un dispozitiv medical disponibil in farmacii.

Advertorial

  •   2016-12-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din boli

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Dana Maria Bratu: Terapia moderna a transpiratiei excesive

Expertul Acasa.ro, dr Dana Maria Bratu, medic dermatovenerolog

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii