Boli

#sinbiotic #flora intestinala

Alege un SINBIOTIC pentru sanatatea florei tale intestinale

O flora intestinala sanatoasa este mai importanta decat iti imaginezi, deoarece un dezechilibru la nivelul acesteia (mai putine tulpini probiotice si mai multe bacterii rele) iti va afecta si sistemul digestiv, imunitar, nervos, hormonal.

Din pacate, stilul de viata agitat, stresul, dietele repetate, mancarea mult procesata, antibioticele la care apelam des ne afecteaza noua, adultilor, starea de functionare a florei intestinale. in cazul bebelusilor, aceasta este influentata de: varsta gestationala, modalitatea de nastere, maniera de hranire si expunerea precoce la antibiotice.

Tocmai de aceea, specialistii iti recomanda administrarea unui produs SINBIOTIC daca tu sau copilul tau, inclusiv nou-nascut, va loviti de una dintre urmatoarele probleme: raceli frecvente, otite, dermatita atopica, constipatie sau diaree, alergii sau colon iritabil, iti va ajuta organismul sa combata problema cu care se confrunta.

Nu lua un PROBIOTIC fara PREBIOTIC

Probioticele sunt bacteriile bune, numite Bifidobacterii sau Lactobacilli, care trebuie sa se inmulteasca pentru a asigura echilibrul florei intestinale.

insa, bacteriile bune au nevoie de mancare pentru a se dezvolta, a se inmulti si a actiona asupra starii tale de sanatate.

1 Miliard de PROBIOTICE + FOS fac mai mult decat 5 miliarde de PROBIOTICE

Pentru ca flora ta intestinala sa fie in echilibru, nu este suficient sa ii oferi doar o cantitate mare de probiotice. Tocmai de aceea combinatia sinergica dintre probiotice si FOS (Fructooligozaharide = PREBIOTIC) face ca 1 miliard de tulpini benefice sa se transforme in 10 miliarde, doar pentru ca acestea primesc mancarea de care au nevoie. Iar hrana cea mai buna pentru probiotice, conform studiilor, o reprezinta Fructoologozaharidele (FOS), pentru ca sunt ”mancate” de 4 ori mai repede decat orice alt prebiotic.

Asadar, daca probioticele nu vor gasi la nivelul tractului digestiv condiţii prielnice, adica substratul hranitor care sa le asigure inmulţirea eficienta, vor muri.

Da-i florei tale intestinale ce are nevoie si te vei simti in forma

intr-o piata plina de produse menite sa dezvolte si sa refaca flora intestinala, ai putea simti ca decizia alegerii unui astfel de produs este una foarte dificila, pentru ca iti doresti ca alegerea sa fie corecta si potrivita pentru familia ta.

BONFLOR®, bon ton, bon vivre!

FITERMAN PHARMA a lansat gama BONFLOR®. BONFLOR® este SINBIOTICUL de care are nevoie flora ta intestinala. Pe langa cele mai studiate tulpini PRObiotice (peste 1.000 de studii clinice): Bifidobacterium animalis lactis, Lactobacillus rhamnosus si Bifidobacterium longum, BONFLOR® contine si hrana preferata a acestora: Fructooligozahaide.

BONFLOR® este fabricat in Romania de catre Fiterman Pharma in conditii strict controlate si reglementate de: TUV Austria (2012), GMP, TUV Austria (2015) – stampile.

Produsele din gama BONFLOR® indeplinesc criteriile de selectie a tulpinilor PRObiotice sustinute ESPGHAN 2017 - The European Society for Pediatric Gastroenterology Hepatology and Nutrition, una dintre cele mai importante organizatii europene care au ca scop monitorizarea starii de sanatate gastrointestinala a copiiilor.

Astfel cele 3 criterii pe care ESPGHAN le considera primordiale in alegerea unui SINbiotic sunt: criterii de siguranta, de eficienta si tehnologice.

Produsele din gama BONFLOR® le gasiti in farmacii in 3 variante:

BONFLOR® Imuno picaturi este singurul probiotic cu vitamina D3, ce poate fi administrat bebelusilor in ca din prima zi de viata (inclusiv celor nascuti prematur). BONFLOR® Imuno este special conceput pentru cei mici, fara zahar si conservanti. Pentru a-si pastra bacteriile bune vii, BONFLOR® Imuno trebuie pastrat in frigider.

BONFLOR® plicuri este o combinatie de 3 tulpini probiotice, Fructooligozaharide (prebiotic) si vitamina C.

BONFLOR® capsule este o combinatie de 2 tulpini probiotice si Fructooligozaharide (prebiotic).

Advertorial

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare