Boli

#Thymo #tratament raceala #raceala

4 trucuri pentru a combate raceala in mod natural

Fiecare inceput de an este un prilej bun de a trage concluziile anului precedent si a porni la drum cu noi rezolutii, planuri si strategii. Inceputurile vin mereu la pachet cu emotii, optimism, energie buna si motivatia de a face lucrurile mai bine, de a obtine mai mult sau de a oferi mai mult pentru cei dragi, de a-i ocroti si a petrece mai mult timp de calitate cu ei.

In tot acest tablou, raceala si simptomele ei sacaitoare nu isi au locul. Stim cu totii ca urarea cel mai des intalnita este: "Sa fii sanatos/sanatoasa!” Tot mai mult, cu totii ne dorim intai sanatate, apoi lucrurile materiale pe care suntem constienti ca le vom obtine daca suntem in stare perfecta de "functionare”.

Daca totusi imunitatea te tradeaza si pierzi lupta cu raceala, te simti molesita si iti lipseste concentrarea, te poti pune rapid pe picioare pentru a-ti relua stilul de viata cu care te-ai obisnuit. Trebuie sa fii la birou, sa ai grija de familia ta si sa indeplinesti o multitudine de sarcini astfel incat totul sa decurga cat mai bine atat pentru tine, cat si pentru cei dragi, indiferent de vremea de afara. Iata cateva sfaturi-surpriza care te vor ajuta sa treci cu bine peste raceala:

  1. Sufla nasul in mod corect! Nu trebuie nici sa abuzezi de acest gest pentru ca iti poti irita mucoasa, inclusiv pielea din zona nasului, dar este indicat sa-l eliberezi, si sa nu tragi mucusul inapoi sau sa-l inghiti. De asemenea, daca sufli prea brutal, presiunea poate cauza dureri la nivelul urechilor. Cum trebuie sa sufli: apasa cu degetul o nara in timp ce sufli usor pentru a elibera cealalta nara. Spala-ti mainile dupa ce sufli nasul.
  2. Odihneste-te mai mult! Atunci cand simti ca raceala te ataca, este foarte important sa dormi suficient. Acest lucru ii va oferi organismului energia suficienta pentru a lupta cu simptomele neplacute. Sistemul imunitar are nevoie de energie pentru a se apara, asa ca ajuta-l oferindu-ti o perioada de repaus.
  3. Dus fierbinte, bauturi calde! Aburii de la dus vor inmuia caile nazale si te vor relaxa. Astfel, te vei odihni mai bine dupa baie. Ai grija insa la temperatura la care iti bei lichidele: cele prea fierbinti iti vor irita caile respiratorii si vor agrava raguseala, asa ca ideal este sa-ti bei ceaiul caldut.
  4. Descopera cimbrul-de-cultura! Natura iti ofera acest aliat de incredere in lupta cu simptomele chinuitoare de gat iritat, tuse si raguseala.

Cimbrul-de-cultura are o istorie indelungata in tratarea afectiunilor respiratorii prin efectul emolient asupra mucoasei gatului. Expertii belgieni in fitoterapie, de la Tilman, iti pun la dispozitie noua gama Thymo de suplimente alimentare care lupta impotriva simptomelor racelii, disponibile in trei formule: Thymo Sirop, Thymo Spray si Thymotabs. Acestea contin cimbru-de-cultura si combat atat infectiile virale, cat si pe cele cauzate de bacterii, amelioreaza durerile in gat si elibereaza caile respiratorii. Testele de laborator arata ca cimbrul-de-cultura este la fel de eficient ca medicamentatia recomandata in caz de raceala sau gripa.

Thymo Sirop – sustine sanatatea si functionarea normala a cailor respiratorii superioare, amelioreaza raguseala de scurta durata, calmeaza durerile in gat si usureaza respiratia. Se poate administra si copiilor cu varste incepand de la trei ani.

Thymo Spray – se foloseste prin aplicare locala. Are efect antiseptic, antiinflamator si expectorant, calmeaza durerile in gat si amelioreaza raguseala. In plus, nu contine zahar, ci stevia, indulcitor natural.

Thymotabs Orange, Nature si Fresh – sunt comprimate de supt cu gust placut, contin si vitamina C care sustine sistemul natural de aparare a organismului.

Afla mai multe si alege produsul Thymo potrivit pentru tine: https://www.tilman.ro/gama-thymo/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare